Quantcast
Treasures of the Aegean - Collector's Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Treasures of the Aegean - Collector's Edition - €22.00

Korting €57.99
Genre: Platform Game
Platform: PlayStation 5
EAN: 0658848200443
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.8 / 5

Bestel direct voor €79.99 €22.00
PlayStation 5 games overzicht
Treasures of the Aegean - Collector's Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Wat gebeurde er met de Minoïsche beschaving? Sluit je aan bij parkour-meester Marie Taylor en schattenjager James Andrew in een historische actiethriller, terwijl ze de geheimen onthullen van een vergeten koninkrijk dat tragisch vastzit in een eindeloze tijdlus.

Verken een prachtig handgetekende niet-lineaire open wereld, vind waardevolle relikwieën, breng een verloren eiland in kaart en verzamel nieuwe aanwijzingen in elke lus om een oude profetie te voltooien. Los de raadsels en mysteries op die de oude goden boos maakten, tijdens je zoektocht om te voorkomen dat de geschiedenis zich voor altijd herhaalt.

- A Dashing Duo: Marie Taylor en haar associate historicus James Andrew zijn een schatzoekend team op zoek naar oude relikwieën en avontuur!
- Running Free: Parkour je een weg door een ruig terrein vol uitdagingen: surf op steile hellingen, beklim hoge muren, spring over obstakels, slinger op wijnstokken en spring over diepe kuilen om een met de hand getekende open wereld te verkennen.
- Time Loops & Puzzles: maak gebruik van een glitch in de tijd om informatie op een permanente kaart te beveiligen en belangrijke puzzels op te lossen, voordat de wereld ontploft en de lus opnieuw begint!
- Ontdek een andere wereld: het eiland Thera ligt al duizenden jaren verborgen in de diepten en staat vol met historische schatten om te verzamelen en mysteries om te ontcijferen.


Login or register to join the conversation