Quantcast
VR Pro Golf Clubs Kit (PSVR2) | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

VR Pro Golf Clubs Kit (PSVR2) - €28.00

Korting €6.99
Genre:
Platform: PlayStation 5
EAN: 5055957704889
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4 / 5

Bestel direct voor €34.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
VR Pro Golf Clubs Kit (PSVR2) - PlayStation 5

Omschrijving

Maxx Tech VR Pro Golfclubs Kit Speciaal ontworpen voor PSVR 2-controllers. Gemaakt met een professionele golfgrip om een echte golfclub te simuleren. Pro Golf Clubs Kit heeft een roestvrijstalen kern omwikkeld met een professionele golfgrip inclusief een antisliptextuur. Extra gewicht van de club en controller voelt alsof je een echte club in de hand hebt voor de beste onderdompeling. ABS Plastic controllerbevestigingen zijn speciaal ontworpen voor beide PSVR2-controllers, die duurzaam zijn en de beste ervaring bieden.
PSVR2-compatibele games - Walkabout Mini Golf, Golf + (TBC) en er komen nog meer. Kan in verschillende spellen worden gebruikt.
Premiumkwaliteit - Gemaakt met hoogwaardige en duurzame materialen om een echte golfclub te simuleren en uw VR-ervaring te verbeteren, waardoor games leuker, interactiever en meeslepender worden.
Ontwerp - Inclusief speciaal ontworpen controllerbevestigingen voor de PSVR2, zowel links als rechts. De bovenste en onderste controllerbevestigingen zijn op maat gemaakt om je PSVR2-controller naadloos te bevestigen en vast te houden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken tijdens het spelen!

(Controllers niet inbegrepen)


Inclusief -
- 2x metalen golfclubhandgrepen, compatibel met linker- en rechtercontrollers
- 2x bovenste controllerbevestiging (links en rechts)
- 2x onderste controllerbevestiging (links en rechts)
- Handleiding


Login or register to join the conversation