Quantcast
Warhammer 40,000 Shootas, Blood & Teef | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Warhammer 40,000 Shootas, Blood & Teef - €28.00

Korting €6.99
Genre: Shoot em Up
Platform: PlayStation 5
EAN: 4260650744501
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.1 / 5

Bestel direct voor €34.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Warhammer 40,000 Shootas, Blood & Teef - PlayStation 5

Omschrijving

De Orks, een woest ras dat algemeen bekend staat als de 'Groene vloed', vegen met ongeëvenaard geweld door de sterren in uitzinnige krijgstochten die bekend staan als een Waaagh! Ze zijn woest, bruut, grof en overtreffen alle andere rassen die op hun pad van vernietiging komen in aantal.

Leid een Ork-invasie terwijl je je een weg beukt, slaat en schiet door de zwermstad Luteus Prime op een missie om je haarsquig terug te vinden en wraak te nemen op je krijgsheer! En misschien word je de oorlogsbaas van een WAAAGH! terwijl je bezig bent? Het overleven van de sterksten was nog nooit zo gewelddadig leuk!

Nooit genoeg dakka! Vernietig je vijanden met een groot arsenaal aan wapens en laat een regen van vernietiging op hen neerdalen. Niemand kan je in de weg staan! Enorme explosies en rondvliegende lichaamsdelen waren nog nooit zo leuk!

WAAAGH! Voel de emotie en het geweld opbouwen tot het uitbarst als een kogelregen! Geweld roept geweld op als de massale verwoesting die je aanricht zich opbouwt tot een regelrechte niet te stoppen WAAAGH! Omdat Orks zijn gemaakt voor twee dingen: vechten… en winnen!

Orks samen sterk! Pak je vrienden en neem het samen op tegen de troepen van de Astra Militarum, de Genestealer Cults en de Space Marines. Of sla in plaats daarvan gewoon hun schedel in en bepaal wie de meest woeste Ork van de clan is!


Login or register to join the conversation