Quantcast
Werewolf The Apocalypse Earthblood | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Werewolf The Apocalypse Earthblood - €22.00

Korting €7.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 3665962004106
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.8 / 5

Bestel direct voor €29.99 €22.00
PlayStation 5 games overzicht
Werewolf The Apocalypse Earthblood - PlayStation 5

Omschrijving

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood voor de Xbox Series X is een unieke ervaring vol brute gevechten en mystieke avonturen, geïnspireerd op het beroemde rollenspel.

Jij bent Cahal, een machtige Garou die ervoor koos om in ballingschap te gaan nadat hij de controle over zijn vernietigende woede had verloren. Je kunt veranderen in een wolf en een Crinos, een enorm wreed beest. Je moet de drie vormen en krachten van de mens, wolf en Crinos beheersen om degenen te straffen die Gaia, Moeder Aarde, verontreinigen. Maar je ergste vijand ben jijzelf: als je je woede niet bedwingt, kan het je vernietigen ... Elke vorm heeft zo zijn voordelen: de wolf kan onopgemerkt rondsluipen, Cahal als mens kan met andere mensen omgaan en de weerwolf kan zijn woede ontketenen om vijanden uit elkaar te scheuren. Deze woede is je grootste bezit, maar ook je zwakte ...

In zijn zoektocht naar verlossing en bloed speelt Cahal een cruciale rol in de grote oorlog tussen de Garou en Endron. Endron is een machtige oliemaatschappij die de Wyrm dient, een gewelddadige geest die de planeet teistert.


Login or register to join the conversation