Quantcast
White Day: A Labyrinth Named School | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

White Day: A Labyrinth Named School - €39.99

Genre:
Platform: PlayStation 5
EAN: 5060690796183
Staat: Nieuw
Reviewscore: 5 / 5

Bestel direct voor €39.99 €39.99
PlayStation 5 games overzicht
White Day: A Labyrinth Named School - PlayStation 5

Omschrijving

Op de vooravond van de cadeautjesfeestdag Witte Dag sluipt de nieuwe Yeondu High School-leerling Lee Hee-min de school binnen om een doos snoep te verstoppen voor het meisje van zijn dromen. Maar wanneer de rolluiken dichtgaan, is hij 's nachts opgesloten in het gebouw, opgejaagd door moordende conciërges en achtervolgd door de gekwelde zielen van de doden.

Kan Hee-min verborgen blijven terwijl hij aanwijzingen zoekt om de duistere geheimen van het verleden van het gebouw te ontrafelen? Of zullen de verschrikkingen die 's nachts door de griezelige gangen van de school sluipen zijn leven opeisen, nog voordat hij kan ontsnappen? Zonder wapens en met beperkte voorraden is er weinig ruimte voor fouten in deze spannende, op stealth gebaseerde Koreaanse horrorklassieker, boordevol geheimen, vertakkende verhalen en meerdere eindes.

- Klassieke horror voor een nieuwe generatie - een eigentijdse herinterpretatie van de beruchte Koreaanse first-person overlevingshorror uit 2001, door velen beschouwd als een van de engste spellen ooit gemaakt. Geheel nieuwe beelden en geluidseffecten, een extra speelbaar personage genaamd Yoo Ji-min, opnieuw bedachte geesten en speciale eindes.

- Spannend kat-en-muis-spel - verken een dicht netwerk van kamers en gangen bij kaarslicht, terwijl je de moorddadige conciërges ontwijkt die er patrouilleren. Blijf uit het zicht, doe de lichten uit en wees muisstil!

- Angstaanjagende ontmoetingen met geesten - kom oog in oog te staan met 20 unieke geesten, de ene nog gruwelijker dan de andere. Verzamel spookverhalen om meer te weten te komen over hun huiveringwekkende en vaak tragische oorsprong.

- Hersenkrakende puzzels - verzamel belangrijke voorwerpen, los sluwe raadsels op en race tegen de klok om je vrienden te redden. Pas op, want de oplossing voor puzzels verandert elke keer dat je speelt!

- Traditionele overlevingshorrormechanismen - voorraadbeheer, op middelen gebaseerde opslagpunten, beperkte genezingvoorwerpen en gebeurtenissen waarbij het spel onmiddellijk is afgelopen om je op het puntje van je stoel te houden!

- Meerdere eindes - ontdek andere leerlingen die vastzitten in de school en communiceer met hen door te kiezen uit vertakkende dialoogopties. Je keuzes en acties zullen de uitkomst van het verhaal aanzienlijk veranderen, met 10 verschillende mogelijke eindes.

- Dynamisch schriksysteem - pas de moeilijkheidsgraad van het spel aan voor een geheel nieuwe ervaring. Speel in de modi 'Hard' en 'Hell' om een tijdslimiet in te stellen en de schrikmomenten en spookactiviteit op te voeren, met spoken die klaar zijn om op te springen wanneer je ze het minst verwacht.

- Bonus-DLC met kostuums inbegrepen! - 30+ extra kostuums ontgrendeld voor alle personages, van alternatieve schooluniformen tot badpakken!


Login or register to join the conversation