Quantcast
Wreckreation | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Wreckreation - €39.99

Genre: Racing Game
Platform: PlayStation 5
EAN: 9120080078735
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.7 / 5

Bestel direct voor €0.00 €39.99
PlayStation 5 games overzicht
Wreckreation - PlayStation 5

Omschrijving

Wreckreation

Wreckreation is de thuisbasis van je eigen MixWorld, een 400 vierkante kilometer groot racerijk dat je zelf kunt creëren, vormen en slopen. Wreckreation is ontwikkeld door Three Fields Entertainment, een team dat bestaat uit de makers van Burnout en Need for Speed. Het is ontworpen om de ultieme open-wereld sandbox-ervaring te zijn voor zowel auto- als racefans. Een complete wereld naar eigen ontwerp of samen met je vrienden online ontworpen. In Wreckreation kun je er voortdurend naar streven jezelf en de rest van de wereld te overtreffen, te stunten of zelfs te verslaan op banen en circuits die door jou of je vrienden zijn ontworpen. Maar de jouwe zal waarschijnlijk toch beter zijn.

- Mix de klassementen - Zet records op zeven verschillende manieren, waar en wanneer je ook rijdt in elke straat in je MixWorld: Drift, Air, Near Miss, Stunt, Crash en het meer traditionele, Time.

- Mix My World - Een enorme, open wereld die je kunt ontdekken en ontwerpen. Plaats sprongen, loops, halfpipes, bewegende obstakels en meer bijna overal in je MixWorld. Zelfs de sky is niet de limit!

- Mix My Car - Verfkleuren, afwerkingen, wielen, boostvlammen, motorgeluiden, banden, manueel of automaat - noem maar op, je kunt het aanpassen. Alles zal vanaf het begin beschikbaar zijn.

- Mix My Music - Radiostations zijn de onbezongen helden van racegames. Luister naar 16 verschillende kanalen en ontvang updates van je MixWorld of stream je eigen afspeellijsten rechtstreeks vanuit Spotify.

- Mix alle modi - Of het nu een eenvoudige race is of een teamstuntevenement waarbij het vangen van de meeste lucht en het landen van de eerste barrel-rol punten voor je team oplevert, jij bestuurt de gameplay in jouw wereld.

- Mix It All - In de MixWorld kun je een god zijn! Beheers het weer, het tijdstip van de dag en het verkeer! Vind open plaaten en bouw structuren die jouw wereld buiten hun funderingen beïnvloeden. De kracht is van jou.


Login or register to join the conversation