Quantcast
Yurukill: The Calumniation Games Deluxe Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Yurukill: The Calumniation Games Deluxe Edition - €38.00

Korting €21.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 0810023038788
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.4 / 5

Bestel direct voor €59.99 €38.00
PlayStation 5 games overzicht
Yurukill: The Calumniation Games Deluxe Edition - PlayStation 5

Omschrijving

De bekende auteur Homura Kawamoto (Kakegurui) levert een verwrongen, veelzijdig verhaal in Yurukill. Hoofdpersoon Sengoku Shunju wordt beschuldigd van brandstichting en de moord op 21 mensen en wordt gedwongen voor zijn vrijheid te vechten en zijn onschuld te bewijzen. Als een van de zes gevangenen moet hij samenwerken met een van de vijf slachtoffers, Executioners genoemd, binnen de grenzen van het vreemde en afgelegen pretpark dat bekend staat als Yurukill Land.

Elk van de vijf teams - Mass Murderers, Death Dealing Duo, Crafty Killers, Sly Stalkers en Peeping Toms - moet de zogenaamde 'attracties' van de uitgaansgelegenheid het hoofd bieden en overwinnen om te bereiken wat ze willen. Als de Gevangenen slagen, zullen hun misdaden worden vergeven. Maar als de Executioners winnen, krijgen ze wraak voor hun dierbaren.

- Een verhaal gehuld in mysterie: intrigerend en mysterieus verhaal geschreven door de veelgeprezen auteur Homura Kawamoto, bekend om zijn hit Kakegurui.
- Shmup met Pedigree: Intense, hoogwaardige shoot-'em-up-gameplay van de bekende ontwikkelaar G.Rev.
- Online leaderboards: kijk hoe u het doet met online leaderboards en rangschikking.

Elk exemplaar van Yurukill: The Calumniation Games Deluxe Edition wordt geleverd met een digitale downloadcode voor de soundtrack van de game, evenals een kunstboekje met zachte kaft waarin de achtergronden van personages en belangrijke kunst worden benadrukt!


Login or register to join the conversation