Quantcast
Arch Manning verschijnt toch in College Football 25
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Arch Manning verschijnt toch in College Football 25

Jul 09, 2024 7:21 PM

Arch Manning, de populaire quarterback van de University of Texas en neef van NFL-legendes Peyton en Eli Manning, heeft officieel aangekondigd dat hij te zien zal zijn in College Football 25. In een post op X/Twitter deelde Arch een promotievideo samen met zijn oom Eli, met de tekst "I’m IN the game." Deze aankondiging kwam een dag voor EA Sports het lanceringsrooster voor College Football 25 onthult. Vorig seizoen was Arch Manning derde op de dieptekaart van de Longhorns, achter Maalik Murphy en Quinn Ewers, wat betekent dat hij nog steeds als backup fungeert. College Football 25, dat op 19 juli zal worden uitgebracht, is de eerste college football videogame in meer dan een decennium sinds NCAA Football 14 uit 2013. Naast de introductie van de gelijkenis van echte student-atleten, zal de game nieuwe veranderingen met zich meebrengen, zoals vernieuwde passmechanica en een nieuw Wear & Tear-systeem.

Waarom heeft Arch Manning gekozen om toch deel te nemen aan College Football 25?

Arch Manning heeft ervoor gekozen om deel te nemen aan College Football 25 om zijn populariteit te benutten en zichzelf te promoten binnen de sport, ondanks eerdere berichten dat hij zou focussen op zijn prestaties op het veld.

College Football 25 markeert de terugkeer van de legendarische serie nadat EA Sports besloot de franchise te beëindigen vanwege juridische en NCAA-regelgeving kwesties. In 2021 kondigde EA Sports aan dat ze de serie zouden herstarten, nu met de mogelijkheid om de gelijkenissen van echte student-atleten te gebruiken dankzij vernieuwde regelgeving omtrent de naam, afbeelding en gelijkenis van spelers.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen