Quantcast
Assassins Creed Shadows brengt verloren AC3 takedown-animatie terug
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Assassins Creed Shadows brengt verloren AC3 takedown-animatie terug

Jul 02, 2024 2:55 PM

Ubisoft heeft mogelijk een verwijderde takedown-animatie uit een 2012 Assassin's Creed 3-demo nieuw leven ingeblazen voor het aankomende Assassin's Creed Shadows, dat zich in Japan afspeelt. Reddit-gebruiker BrunoHM merkte de overeenkomsten op tussen een PAX East-demo uit 2012 en een recente trailer van Assassin's Creed Shadows. In de demo springt protagonist Connor op de rug van een vijand om deze neer te steken, gevolgd door een voorwaartse rol. Deze beweging wordt nu ook uitgevoerd door Naoe, een van de duale protagonisten in Shadows. Dit roept de vraag op of er fans van Assassin's Creed 3 betrokken zijn bij de ontwikkeling van Shadows. De animatie uit de demo van 2012 werd nooit publiekelijk vrijgegeven, maar YouTube-kanaal Kuriatsu onthulde de beelden aan de wereld. Omdat de animatie de uiteindelijke versie van Assassin's Creed 3 niet haalde, is het mogelijk dat fans Ubisoft vergeven voor het hergebruiken van een beweging die oorspronkelijk niet in het spel zat.

Wat zijn de uitgaven en releasedata van Assassin's Creed Shadows?n

Assassin's Creed Shadows wordt op 12 november 2024 gelanceerd voor de Gold, Ultimate en Deluxe Editions, terwijl de Standard Edition op 15 november 2024 beschikbaar is.

Assassin's Creed Shadows werd in mei 2024 volledig onthuld als een Japan-gebaseerde game waarin spelers twee protagonisten besturen: de stealthy shinobi Naoe en de actiegerichte Yasuke, een historische figuur uit Japan. Het spel belooft nieuwe gameplay-veranderingen, verhaallijnen en open-wereldmogelijkheden. Assassin's Creed 3 kwam oorspronkelijk uit op 30 oktober 2012 en was het eerste spel dat zich afspeelde in Noord-Amerika, met Connor als hoofdpersonage dat tegen het Britse Rijk strijdt tijdens de Amerikaanse Revolutie.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen