Quantcast
Brad Pitts F1-film: Eerste Poster & Release in Zomer 2025
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Brad Pitts F1-film: Eerste Poster & Release in Zomer 2025

Jul 05, 2024 4:09 PM

Brad Pitt maakt zich klaar voor zijn rol als voormalige F1-coureur Sonny Hayes in de nieuwe film "F1," die zomer 2025 in de bioscoop verschijnt. Apple heeft de officiële titel van deze nieuwe motorsportdrama bevestigd op X/Twitter, samen met een poster waarop Pitt te zien is in zijn race-uitrusting. Een "sneak peek" van de film zal te zien zijn op 7 juli tijdens de Britse Grand Prix van de Formule 1. In de film speelt Pitt een mentorrol voor een jonge racer in het fictieve APXGP-team na een ernstig ongeluk.

Kosinski, de regisseur van "Top Gun: Maverick," werkt samen met schrijver Ehren Kruger en producent Jerry Bruckheimer aan "F1," waarbij ze vooral praktische effecten willen gebruiken om de race-actie realistisch in beeld te brengen zonder te veel CGI. De eerste teaser trailer wordt verwacht op zondag.

Wanneer komt de film "F1" uit in de bioscoop?

De film "F1" met Brad Pitt verschijnt in de zomer van 2025 in de bioscoop.

"F1" zal wellicht een unieke kijk bieden op de wereld van de autosport, gecreëerd door het succesvolle team achter "Top Gun: Maverick." Brad Pitt speelt in de film een cruciale rol waarin hij een jonge, getalenteerde coureur onder zijn hoede neemt in een fabelachtig team dat altijd als laatste eindigt. Dit kan een interessante film worden voor liefhebbers van zowel motorsport als Brad Pitt’s acteerwerk.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen