Quantcast
EA Sports College Football 25: Eerste Gameplay Onthulling
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

EA Sports College Football 25: Eerste Gameplay Onthulling

Jul 08, 2024 3:30 PM

EA Sports heeft ongeveer een week voor de release van College Football 25 een eerste gameplay van het aankomende college football simulatiespel onthuld. In deze video spelen BordeauxYT, een college football contentmaker, en Donovan Edwards, een running back voor het University of Michigan Football team, een wedstrijd. Edwards is tevens een van de drie cover athletes voor het spel. Commentaar wordt geleverd door EA Madden Championship Series omroeper Nick Mizesko, College Football 25’s design director Scott O'Gallagher, en gameplay designer Will Sykes.

De gameplay onthult nieuwe features, zoals vernieuwde pass-mechanieken met kleurcodes die de veiligheid en precisie van worpen aangeven, verschillende pitch types, de Stadium Pulse meter, en het Wear & Tear-systeem. Daarnaast zal EA Sports binnenkort College Ultimate Team, de launch roster, en nieuwe toevoegingen aan de geliefde game mode Road to Glory onthullen.

College Football 25 is het eerste spel in de college football gamereeks sinds NCAA Football 14 uit 2013 en zal de huidige student-athletes van Divisie 1 FBS football programma's bevatten. De release staat gepland voor 16 juli voor pre-orders van de Deluxe Edition of MVP Bundle, en 19 juli voor overige spelers. De game komt uit voor PS5 en Xbox Series X/S.

Wat zijn enkele van de nieuwe features in College Football 25?

Enkele nieuwe features in College Football 25 zijn vernieuwde pass-mechanieken met kleurcodes, verschillende pitch types, de Stadium Pulse meter, en het Wear & Tear-systeem.

College Football 25 markeert een belangrijke terugkeer voor de college football game serie. Met de integratie van actuele student-athletes wordt er een realistischere en meeslependere ervaring gecreëerd voor de spelers. Dit is een grote stap vooruit in vergelijking met eerdere delen in de serie, zoals NCAA Football 14. Het spel belooft een diepere gameplay ervaring en grotere betrokkenheid van de fanbase door de introductie van nieuwe features en modes.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen