Quantcast
EA Sports komt met sensationele updates voor College Football 25
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

EA Sports komt met sensationele updates voor College Football 25

Jul 02, 2024 3:00 PM

EA Sports heeft nieuwe details vrijgegeven over de Dynasty Mode in College Football 25. De populaire spelmodus laat spelers nu beginnen als hoofdcoach of coördinator om vervolgens op te klimmen naar de top. Er zijn drie kernpijlers voor vaardigheidsbomen: Motivator, Recruiter en Tactician. Elke beslissing die je maakt, heeft invloed op de prestaties van je programma, inclusief het beheer van je staf tijdens de kampioenschapsweek. Bovendien kunnen spelers conferences aanpassen en gebruik maken van NIL deals en de Transfer Portal om talent te rekruteren. College Football 25 lanceert op 19 juli voor PS5 en Xbox Series X/S, of 16 juli voor de Deluxe Edition.

Hoe kun je de conferences aanpassen in College Football 25?

Spelers kunnen conferences aanpassen door bijvoorbeeld universiteiten van conference te laten wisselen. Dit maakt het mogelijk om de competitie geheel naar eigen smaak in te delen, zoals het terugplaatsen van de University of Maryland in de ACC of het herleven van de PAC-12.

College Football 25 borduurt voort op de langlopende traditie van EA Sports' college football games. De eerste game in deze serie, Bill Walsh College Football, werd uitgebracht in 1993. Sindsdien zijn de spellen bekend om hun uitgebreide franchise-modi en realistische weergave van college football, wat ze een geliefde keuze maakt onder sportfans en gamers.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen