Quantcast
Elden Ring speler verslaat brute DLC baas met een saxofoon
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Elden Ring speler verslaat brute DLC baas met een saxofoon

Jul 01, 2024 5:02 PM

Elden Ring: Shadow of the Erdtree heeft eindelijk zijn eindbaas zien verslagen door Twitch streamer DrDeComposing, die gebruik maakte van een elektrische saxofoon. In deze uitdagende DLC, hebben veel spelers moeite met de moeilijkheidsgraad, wat resulteerde in vele mods en een officiële update om de balans te verbeteren. DrDeComposing wist Promised Consort Radahn te verslaan na slechts een dozijn pogingen met zijn Roland Aerophone AE-10 elektrische saxofoon, waarmee hij eerder ook een 'hitless doot run' van het basisspel had uitgevoerd. Dit opmerkelijke wapen deed dienst om de uitdagende aanvallen van Radahn te weerstaan en hem uiteindelijk te verslaan.

Hoe kun je de eindbaas Promised Consort Radahn in Elden Ring: Shadow of the Erdtree verslaan?

Om Promised Consort Radahn in Elden Ring: Shadow of the Erdtree te verslaan, moet je geduld en precisie hebben. Het is belangrijk om zijn aanvallen te leren en goed te timen wanneer je uitwijkt en zelf aanvalt. Het gebruik van krachtige wapens en speciale vaardigheden kan je helpen zijn levensbalk snel te verlagen. Multiplayer-hulp kan ook effectief zijn voor deze uitdaging.

Elden Ring, een van de meest geprezen games van FromSoftware, heeft sinds zijn lancering fans over de hele wereld betoverd met zijn diepgaande gameplay en uitdagende baasgevechten. Shadow of the Erdtree is de eerste DLC voor de game, die op 21 juni werd gelanceerd, en voegt nieuwe content en uitdagende eindbazen toe waar zelfs de meest ervaren spelers mee zullen worstelen.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen