Quantcast
George R.R. Martin Onthult Geheim van Draken en Mensen in Nieuw Boek
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

George R.R. Martin Onthult Geheim van Draken en Mensen in Nieuw Boek

Jul 11, 2024 3:38 PM

George R.R. Martin, de maker van Game of Thrones, heeft onthuld dat zijn langverwachte boek The Winds of Winter de relatie tussen draken en mensen, waaronder die van Daenerys Targaryen, zal verklaren. In een blogpost besprak Martin zijn filosofie achter de draken in Game of Thrones, waarbij hij benadrukte dat deze wezens kunnen worden getraind, maar nooit volledig getemd. Hij gaf aan dat deze relatie verder wordt uitgelegd in zowel The Winds of Winter als het laatste boek, A Dream of Spring, en het vervolg op Fire and Blood, genaamd Blood and Fire. Martin verklaarde: "Ze binden zich aan mannen... Sommige mannen... En het waarom en hoe daarvan zal uiteindelijk in meer detail worden onthuld." Ondanks dat het boek al tien jaar te laat is, heeft Martin aangegeven dat de voortgang traag verloopt en dat er nog veel werk aan de winkel is.

Wanneer kunnen we The Winds of Winter verwachten?

Er is nog geen officiële releasedatum voor The Winds of Winter, aangezien het boek nog steeds in de maak is. Martin heeft aangegeven dat hij al 1.100 pagina's heeft geschreven, maar er is nog veel werk nodig voordat het kan worden uitgebracht.

Game of Thrones begon als een boekserie genaamd A Song of Ice and Fire, geschreven door George R.R. Martin. De serie kreeg wereldwijde faam dankzij de HBO-adaptatie die van 2011 tot 2019 liep. Het vervolg op de serie, House of the Dragon, is momenteel bezig met zijn tweede seizoen. Deze boeken en series onderzoeken complexe politieke intriges en de intrigerende verbindingen tussen adellijke huizen, waaronder die van Targaryen, en mythische wezens zoals draken.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen