Quantcast
Grote veranderingen in The First Descendant Patch 1.0.2 onthuld
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Grote veranderingen in The First Descendant Patch 1.0.2 onthuld

Jul 11, 2024 2:05 PM

The First Descendant heeft een grote update gekregen - Patch 1.0.2. Deze update van Nexon brengt matchmaking voor hard mode Infiltration Operations en hernoemt patroon van monsters. De update vermindert ook de grind en bevat diverse bugfixes. Een opvallende wijziging is het vertragen van de snelheid waarmee de Instructor-robot praat. Nexon heeft aangegeven geen plannen te hebben om de huidige meta builds te nerfen, ondanks zorgen uit de community. Andere verbeteringen omvatten een verhoging van de drop rates voor zeldzame materialen en aanpassingen aan moeilijkheidsgraden en missies. Een belangrijke boodschap van Nexon is dat ze transparant en eerlijk willen blijven communiceren met de spelersgemeenschap. De opkomst van de game is indrukwekkend met een piek van 264.860 gelijktijdige spelers op Steam en topposities in de meest gespeelde games op Valve's platform.

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen in Patch 1.0.2 van The First Descendant?n

Patch 1.0.2 voegt matchmaking toe voor hard mode Infiltration Operations, hernoemt monsterpatronen, vermindert de grind, vertraagt de Instructor-robot, en omvat diverse bugfixes en optimalisaties. Ook verzekert Nexon dat er geen plannen zijn om de huidige meta builds te nerfen, en benadrukken ze de transparantie over drop rates en farming-ervaringen.

The First Descendant, uitgebracht door Nexon, is een looter shooter game die zich onderscheidt door zijn krachtige character builds en snelle gameplay. Het is een free-to-play titel die voortdurend updates en verbeteringen krijgt om de spelerservaring te optimaliseren. De game heeft vergelijkingen getrokken met Destiny vanwege de overeenkomsten in iconen en stijl, hoewel Nexon veel aanpassingen heeft gedaan om hun eigen unieke draai aan de genre te geven.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Stimpy Stimpy commented on: 2024-07-11 15:30:04
This Patch 1.0.2 for The First Descendant brings some much-needed QoL improvements and balances while keeping favorite meta builds intact, which is a smart move by Nexon. It's great to see them addressing community concerns about item drop rates and transparency, even though the game's aggressive monetization still raises eyebrows.
Mr. Bison Mr. Bison commented on: 2024-07-11 15:24:03
It's awesome to see Nexon taking community feedback seriously with Patch 1.0.2 for The First Descendant. The improved matchmaking and reduced grind are definite wins, but here's hoping they tackle the monetization issues soon to keep the player base happy.
Sephiroth Sephiroth commented on: 2024-07-11 15:18:03
Patch 1.0.2 has definitely hit the sweet spot by balancing gameplay improvements with community concerns, especially with those much-needed matchmaking and grind adjustments. While some issues like monetization are still up in the air, the surge in player numbers on Steam shows that Nexon is doing something right.
Bekijk meer artikelen