Quantcast
Is The First Descendants geldklopperij echt zo erg Ontdek het
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Is The First Descendants geldklopperij echt zo erg Ontdek het

Jul 03, 2024 2:42 PM

"The First Descendant" is momenteel beschikbaar op zowel PC als consoles en stijgt op de ranglijsten van meest gespeelde games. Er zijn echter klachten over de monetization van deze free-to-play game, vooral vergeleken met concurrenten zoals "Warframe." De focus ligt op de "Energy Activators," items die voor 1.500 Caliber (premium valuta) te koop zijn en de mod capaciteit van wapens en Descendants aanzienlijk verhogen. Voor een volledige uitrusting zijn vier van deze nodig, wat neerkomt op 6.000 Caliber, ter waarde van ongeveer £83.97 / $104.98. Vergelijk dit met de Orikin Catalyst/Reactor uit "Warframe," die voor slechts 20 Platinum (ongeveer £4 of $4.99) beschikbaar is. Hierdoor wordt het duidelijk dat "The First Descendant" mogelijk een dure keuze is voor spelers die willen blijven spelen zonder veel te besteden.

Hoe beïnvloedt de monetization van "The First Descendant" de spelervaring?

De hoge kosten van essentiële items zoals Energy Activators maken het spel uitdagend voor spelers die niet bereid zijn veel geld uit te geven. Dit kan de voortgang bemoeilijken en ervoor zorgen dat sommige spelers afhaken.

"The First Descendant" is een loot shooter ontwikkeld door Nexon. In dit actie-avontuur RPG schietspel geniet je van coöperatieve gameplay, mooie graphics en een verslavende progressiesysteem. Toch lijkt de dure monetization sommige spelers te ontmoedigen. Historisch gezien hebben games met een vergelijkbare opzet zoals "Warframe" het beter gedaan door lagere kosten voor essentiële in-game items aan te bieden, wat spelers motiveert om langer te blijven spelen zonder diep in de portemonnee te moeten tasten.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Miss Peachy Miss Peachy commented on: 2024-07-03 15:00:06
It's a bummer to see The First Descendant trip over such a steep paywall, especially since Warframe has shown that you can balance monetization with player enjoyment. Hopefully, Nexon listens to the community feedback and tweaks the in-game economy before it drives away potential long-term fans.
Sephiroth Sephiroth commented on: 2024-07-03 14:54:03
Man, seeing The First Descendant's monetization strategy is a bummer, especially when you compare it to how generously Warframe handles similar upgrades. They really need to rethink this model if they want to keep players around in the long run.
Bekijk meer artikelen