Quantcast
langverwachte releasedatum van Satisfactory 1.0 onthuld
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

langverwachte releasedatum van Satisfactory 1.0 onthuld

Jul 05, 2024 3:26 PM

Satisfactory, het populaire fabrieksbouwspel van Coffee Stain Studios, heeft eindelijk een releasedatum voor versie 1.0: 10 september 2024. Na vijf jaar in early access en 5,5 miljoen verkochte exemplaren verlaat het spel deze fase. Satisfactory staat bekend om zijn open-wereld gameplay waarbij spelers complexe fabrieken bouwen, onderzoek doen en zich verdedigen tegen vijandige buitenaardse wezens. De nieuwste versie brengt onder andere "premium plumbing" met zich mee, wat betekent dat de toiletten in de HUB zijn verbeterd met geavanceerde spoelmechanismen voor een luxere ervaring.

Het spel is in 2019 in early access gegaan en heeft sindsdien acht grote updates en honderden kleinere updates ontvangen. Met de overstap naar Unreal Engine 5 biedt Satisfactory nu betere graphics en prestaties. De versie 1.0 lancering zal ongetwijfeld de interesse van de al aanzienlijke community opnieuw aanwakkeren.

Wanneer verlaat Satisfactory de early access fase?

Satisfactory verlaat de early access fase op 10 september 2024.

Satisfactory is ontwikkeld door Coffee Stain Studios, die ook bekend zijn van Goat Simulator. Het spel combineert fabrieksbouw met verkenning en gevechten, en ondersteunt tot vier spelers in een gedeelde wereld. Met een grote en trouwe spelersbasis is het niet verwonderlijk dat de aankondiging van versie 1.0 met veel enthousiasme wordt ontvangen.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen