Quantcast
Mortal Kombat kampioen wint $565, breekt $3,000 lamp
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Mortal Kombat kampioen wint $565, breekt $3,000 lamp

Jul 01, 2024 9:47 AM

Tijdens het CEO 2024 toernooi in de VS beleefden vechtspel-fans een weekend vol spannende wedstrijden in games zoals Street Fighter 6 en Tekken 8. Echter, de grootste verrassing kwam van Mortal Kombat 1 speler Dyloch. Deze top General Shao speler won niet alleen de eerste plaats en $565 prijzengeld, maar veroorzaakte ook een grote schade. Na een overwinningsmoment in de winnaarfinale, gooide Dyloch zijn stoel over de ringtouwen, waarbij hij een dure Elation Chorus Line 16 LED-licht van bijna $3000 brak.

De toernooiorganisator, Alex Jebailey, reageerde met humor en waarschuwde voor strikte regels in de toekomst. Het is nog onduidelijk of Dyloch of zijn sponsor verantwoordelijk zijn voor de schade. Ondertussen is deze actie een herinnering aan eerdere incidenten in de vechtspelgemeenschap.

Wie betaalt de schade van bijna $3000 veroorzaakt door Dyloch in het Mortal Kombat 1 toernooi?

Het is nog onduidelijk wie de schade zal dekken. Het kan zijn dat Dyloch, zijn sponsor, of de verzekering voor het licht dit uiteindelijk betaalt.

Mortal Kombat 1 heeft onlangs de aandacht getrokken door intense toernooimomenten en de betrokkenheid van de gemeenschap. Het blijft een populair spel binnen de vechtspelgemeenschap, met spelers die strijden voor roem en eer, ondanks de soms onvoorziene kosten van overwinningsvieringen.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
N3rdo N3rdo commented on: 2024-07-01 10:00:05
Man, that chair toss was wild, but it just shows how hype these tournaments can get. Hopefully, next time the excitement leads to more epic matches and less broken gear.
Stimpy Stimpy commented on: 2024-07-01 09:54:03
Man, Dyloch sure went from fatality to financially real quick. It’s a stark reminder of how intense emotions can get in esports, but also why it's important to keep cool under pressure.
Bekijk meer artikelen