Quantcast
Netflix trekt de stekker uit Horizon Zero Dawn tv-serie - rapport
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Netflix trekt de stekker uit Horizon Zero Dawn tv-serie - rapport

Jul 04, 2024 8:16 PM

Het lijkt erop dat de Horizon Zero Dawn TV-serie niet langer doorgaat bij Netflix. Volgens een rapport over de vermeende "toxische, pestende, en manipulatieve" werkomgeving gecreëerd door The Umbrella Academy showrunner Steve Blackman, heeft Netflix de plannen voor de Horizon Zero Dawn serie geannuleerd.

Dit nieuws kwam naar buiten toen een HR-klacht en twaalf medewerkers details gaven over de vijandige werkomgeving onder Blackman. Ondanks deze beschuldigingen blijft Blackman samenwerken met Netflix en heeft hij onlangs een nieuwe meerjarige deal getekend. De Horizon Zero Dawn serie werd voor het eerst aangekondigd in 2022, met Blackman als showrunner en de populaire protagonist Aloy in de hoofdrol.

Waarom is de Horizon Zero Dawn TV-serie geannuleerd?

De annulering lijkt te komen door de vermeende vijandige werkomgeving onder Steve Blackman, hoewel hij blijft samenwerken met Netflix en andere projecten zal ontwikkelen. Horizon Zero Dawn is een geliefde PlayStation-game ontwikkeld door Guerrilla Games. De game, uitgebracht in 2017, speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waar mens en machine botsen. Spelers nemen de rol aan van Aloy, een jonge jager die zich een weg moet banen door een wereld vol mechanische beesten en geheimen over de oude beschaving. De game heeft brede erkenning gekregen voor zijn verhaal, gameplay en verbluffende graphics.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen