Quantcast
Rogue Company Stopt Samenwerking met Dr Disrespect, Geen Terugbetalingen Maar Rogue Bucks
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Rogue Company Stopt Samenwerking met Dr Disrespect, Geen Terugbetalingen Maar Rogue Bucks

Jul 08, 2024 10:32 AM

Hi-Rez Studios heeft alle Dr Disrespect-content uit Rogue Company verwijderd na beschuldigingen dat de streamer seksueel expliciete berichten naar een minderjarige heeft gestuurd. Guy Beahm, beter bekend als Dr Disrespect, werd in 2020 zonder uitleg verbannen van Twitch. Vorige maand gaf Beahm toe dat hij in 2017 via Twitch's Whispers-functie berichten had uitgewisseld met een minderjarige, die soms ongepast waren. Hi-Rez biedt nu Rogue Buck-terugbetalingen aan in plaats van echt geld, wat voor ophef heeft gezorgd onder betalende klanten.

Waarom biedt Hi-Rez Studios alleen Rogue Buck-terugbetalingen en geen echte geldteruggaven?n

Hi-Rez Studios biedt alleen Rogue Buck-terugbetalingen omdat dit de virtuele valuta is die in het spel Rogue Company gebruikt wordt. Echter, veel klanten zijn hier niet blij mee omdat ze liever echt geld terug willen voor de aankopen die ze gedaan hebben.

Rogue Company is een free-to-play derde persoon tactische actieshooter, gelanceerd op 20 juli 2020. Het spel, ontwikkeld door First Watch Games en uitgegeven door Hi-Rez Studios, had een piek van 12.189 gelijktijdige spelers op Steam drie jaar geleden. Recentelijk is het aantal spelers echter sterk afgenomen, mede door het gebrek aan grote updates sinds 2023, omdat Hi-Rez Studios zich voorbereidt op de lancering van Smite 2.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen