Quantcast
Schokkende onthulling van de Silent Hill-maker over de toekomst van Slitterhead
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Schokkende onthulling van de Silent Hill-maker over de toekomst van Slitterhead

Jul 01, 2024 10:03 AM

Keiichiro Toyama, de maker van Silent Hill, heeft aangegeven dat hij niet teleurgesteld zou zijn als Slitterhead zijn laatste spel zou zijn. Toyama, bekend van spellen zoals Silent Hill, Siren, en Gravity Rush, werkt nu aan Slitterhead, het eerste spel van zijn nieuwe studio Bokeh Game Studio. Hoewel hij niet van plan is te stoppen met het maken van games, wil hij vooral een pad banen voor jongere ontwikkelaars om succesvol te zijn. Toyama benadrukte dat zijn missie is om deze jongere creators te ondersteunen. De studio onthulde onlangs gameplaybeelden van Slitterhead tijdens het Summer Game Fest, en de release staat gepland voor 8 november op PS4, PS5, Xbox Series X/S en PC.

Wanneer wordt Slitterhead uitgebracht?n

Slitterhead wordt uitgebracht op 8 november en zal beschikbaar zijn op PS4, PS5, Xbox Series X/S en PC.

Keiichiro Toyama is een legendarische naam in de game-industrie, vooral bekend door zijn werk aan de iconische Silent Hill-serie. Silent Hill, uitgebracht in 1999, wordt geprezen als een baanbrekend horrorspel dat diepgaande psychologische thrillers en uitdagende gameplay combineerde. Na Silent Hill werkte Toyama aan andere succesvolle series zoals Siren en Gravity Rush, die beiden ook hun eigen unieke bijdragen hebben geleverd aan het gaminglandschap. Slitterhead lijkt deze traditie van innovatieve en indringende gameplay voort te zetten.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Stimpy Stimpy commented on: 2024-07-01 10:18:02
Toyama passing the torch while continuing to push horror boundaries with Slitterhead is both inspiring and promising. It's awesome to see a legend like him focusing on mentoring the next wave of innovative game creators
N3rdo N3rdo commented on: 2024-07-01 10:12:03
Toyama's dedication to nurturing upcoming talent reflects a refreshing shift in focus within the industry. Slitterhead promises to be a fitting capstone to his legendary career, blending his distinct horror sensibilities with a commitment to future innovators.
Bekijk meer artikelen