Quantcast
Sega onthult Crazy Taxi reboot als open-wereld MMO sensatie
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Sega onthult Crazy Taxi reboot als open-wereld MMO sensatie

Jul 01, 2024 12:18 PM

Sega heeft grote ambities voor de Crazy Taxi reboot, die wordt beschreven als een open-wereld, massively multiplayer AAA game. Crazy Taxi, oorspronkelijk een arcadespel uit 1999, zal spelers nu toelaten om met meerdere mensen tegelijkertijd te spelen. Het spel behoudt het klassieke Crazy Taxi-stijl, maar introduceert een themapark-achtige kaart en nieuwe modi, zoals het besturen van een politieauto. Sega heeft tijdens The Game Awards 2023 ook nieuwe titels aangekondigd voor Jet Set Radio, Shinobi, Golden Axe en Streets of Rage.

Wat kunnen we verwachten van de gameplay in de nieuwe Crazy Taxi reboot?n

De gameplay zal de klassieke stijl van Crazy Taxi behouden, maar nu in een open-wereld setting waar meerdere spelers tegelijkertijd kunnen spelen. Het spel zal gebruik maken van Unreal Engine en bevat elementen zoals stunts en een kaart geïnspireerd door de Amerikaanse West Coast.

Crazy Taxi debuteerde in de arcades en won aan populariteit toen het werd overgezet naar consoles zoals de Dreamcast. Spelers moeten passagiers zo snel mogelijk naar hun bestemming brengen door de stad, stunts uitvoeren en punten verdienen. De reboot introduceert een nieuw mechanisme met een grootschalige open-wereld en multiplayer mogelijkheden, waardoor het een boeiende ervaring voor zowel nieuwe als oude fans zal zijn.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen