Quantcast
Sony geeft Concord Early Access Beta vrij voor alle PS Plus-gebruikers
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Sony geeft Concord Early Access Beta vrij voor alle PS Plus-gebruikers

Jul 11, 2024 1:27 PM

Sony heeft de vroege toegangsbèta van Concord opengesteld voor alle PlayStation Plus-leden. In een bericht op de PlayStation Blog onthulde Alice Labrecque, communicatiemanager bij ontwikkelaar Firewalk, details over de pre-download, de livegang van de servers en de beschikbare pc-systeemvereisten voor deze teamgebaseerde multiplayer shooter. De vroege toegangsbèta loopt van morgen, 12 juli, tot 14 juli, met een open bèta van 18 tot 21 juli. PlayStation Plus-leden kunnen de bèta optioneel downloaden en spelen wanneer ze hun PS5 opstarten. Hier zijn de wereldwijde releasedata voor de vroege toegangsbèta van Concord op PlayStation 5 en pc: 12 juli om 19:00 CEST en op 13 juli om 3:00 AEST. Pre-orders van Concord geven toegang tot de vroege toegangsbèta en vier extra codes om met vrienden te spelen. Deze codes zijn platformspecifiek. Tijdens de vroege toegang en open bèta zijn alle 16 Freegunners beschikbaar om te spelen en aan te passen. De open bèta bevat alle eerdere content plus de nieuwe map Bone Mines en de modus Area Control. Voortgang tussen de bèta's wordt overgedragen, maar niet naar de officiële lancering op 23 augustus. Concord ondersteunt volledige crossplay tussen PS5 en pc.

Wat zijn de pc-systeemvereisten voor de Concord bèta?

De Concord bèta ondersteunt 4K, Ultrawide 21:9, onbeperkte framerate, KBM (toetsenbord en muis) en DualSense controller ondersteuning, aangepaste toetsindeling, FSR 3 en DLSS 3.7. Je kunt de bèta downloaden vanaf 17 juli om 10:00 PDT.

Concord is een teamgebaseerde multiplayer shooter ontwikkeld door Firewalk Studios, die bekendstaat om het creëren van meeslepende spelervaringen. De game werd onthuld tijdens Sony's State of Play showcase in mei en zal beschikbaar zijn in zowel fysieke als digitale edities voor $39.99 / £34.99 / €39.99. Het volledige spel bevat 16 speelbare personages, 12 verschillende maps en zes teamgebaseerde modi, met regelmatige updates na de lancering zonder bijkomende kosten.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen