Quantcast
Soul Reaver is Terug in Epische Nieuwe Prequel Graphic Novel
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Soul Reaver is Terug in Epische Nieuwe Prequel Graphic Novel

Jun 30, 2024 4:00 PM

De Legacy of Kain-reeks blijft een trouwe schare fans hebben, ondanks dat het al meer dan twee decennia geleden is dat er een nieuw spel uitkwam. Maar er is nu een nieuw lichtpuntje aan de horizon van Nosgoth in de vorm van een graphic novel met de titel "Legacy of Kain: Soul Reaver – The Dead Shall Rise".

Deze graphic novel, die dient als prequel voor de Soul Reaver-games, richt zich op Raziel's menselijke verleden als Sarafan-krijger en onthult hoe hij een vampier werd die onder Kain diende. Het boek beoogt langlopende vragen over de mythos van Legacy of Kain/Soul Reaver te beantwoorden en introduceert een belangrijke nieuwe vampierpersonage met nauwe banden met zowel Raziel als Kain.

"Legacy of Kain: Soul Reaver – The Dead Shall Rise" is een samenwerking tussen Crystal Dynamics en Bit Bot Media. Het boek wordt geschreven door Joshua Viola en Angie Hodapp, met kunst van Juan Samu, en wordt gecrowdfund via Kickstarter. Fans kunnen zich aanmelden op BackerKit om een melding te krijgen wanneer de campagne later dit jaar van start gaat.

Komt er een nieuw Legacy of Kain-videogame? n

Het lijkt erop dat er mogelijk nieuwe content voor Legacy of Kain in de maak is. Embracer Group, die momenteel eigenaar is van de IP, ontving een overweldigende 100.000 reacties op een enquête uit 2022 over de franchise, wat suggereert dat er potentieel nieuwe Legacy of Kain-games in ontwikkeling zouden kunnen zijn.

Legacy of Kain is een reeks actie-avonturenspellen die voor het eerst werd uitgebracht in 1996 en sindsdien een cultstatus heeft bereikt. De serie staat bekend om zijn diepgaande verhaallijnen, donkere sfeer en complexe personages. Met de mogelijke terugkeer van deze iconische reeks in de vorm van een graphic novel en misschien zelfs nieuwe games, is dit een opwindende tijd voor fans van de franchise.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen