Quantcast
The Acolyte-fans hebben misschien het geheim van Qimirs litteken geraden
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

The Acolyte-fans hebben misschien het geheim van Qimirs litteken geraden

Jul 03, 2024 4:29 PM

In de nieuwste aflevering van The Acolyte werd Qimir's litteken onthuld, wat fans ertoe heeft gebracht om te speculeren dat zijn voormalige Jedi Meester, Vernestra Rwoh, hem dit litteken heeft toegebracht met haar zeldzame lichtzweep. Dit roept vragen op over hun verleden en Qimir's overgang naar de donkere kant.

Hoe heeft Qimir het litteken gekregen?n

Het meeste plausibele scenario is dat Vernestra Rwoh, zijn voormalige Jedi Meester, het litteken veroorzaakte met haar lichtzweep, mogelijk tijdens of na een conflict tussen hen beiden.

The Acolyte is een Star Wars-serie die zich afspeelt in de nadagen van de High Republic-era, ongeveer 100 jaar voor de gebeurtenissen in de Skywalker-saga. De serie duikt diep in de geheimen en intriges van de Sith en Jedi, wat het voor fans van de franchise een boeiende aanvulling maakt.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen