Quantcast
Tomb Raider en Lord of the Rings spellen binnenkort van Amazon
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Tomb Raider en Lord of the Rings spellen binnenkort van Amazon

Jun 28, 2024 10:03 AM

Amazon heeft aangekondigd dat onthullingen voor de aankomende Tomb Raider en The Lord of the Rings (LOTR) games niet ver weg zijn. Amazon werkt samen met Crystal Dynamics aan de ontwikkeling van de nieuwe Tomb Raider game en met Middle-earth rights eigenaar Embracer aan een LOTR MMO, maar er zijn nog weinig details vrijgegeven. Christoph Hartmann van Amazon Games bevestigde dat hoewel een onthulling niet morgen plaatsvindt, deze er wel aankomt, en benadrukte het belang van triple-A kwaliteit. Amazon streeft ernaar om de games te koppelen aan andere mediaprojecten zoals tv-series op Prime Video. Dit is vergelijkbaar met hoe de Fallout tv-show van Prime Video de interesse in de Fallout games heeft vergroot.

Wanneer kunnen we meer informatie verwachten over de nieuwe Tomb Raider en LOTR games van Amazon?

Hoewel er geen specifieke datum is gegeven, heeft Amazon aangegeven dat de onthulling niet ver weg is. Verwacht wordt dat meer informatie binnenkort beschikbaar zal zijn.

Tomb Raider is een beroemde action-adventure game-serie waarin de iconische archeologe Lara Croft centraal staat. Sinds de eerste release in 1996 heeft de franchise meerdere succesvolle vervolgen en een reboot serie gekregen. The Lord of the Rings (LOTR) MMO speelt zich af in Middle-earth en bevat verhalen uit The Hobbit en LOTR. De LOTR franchise, oorspronkelijk geschreven door J.R.R. Tolkien, is wereldwijd bekend en geliefd om zijn rijke fantasy-wereld en epische verhalen.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen