Quantcast
Ubisoft onthult meerdere Assassins Creed remakes die binnenkort komen
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Ubisoft onthult meerdere Assassins Creed remakes die binnenkort komen

Jun 27, 2024 7:35 PM

Ubisoft werkt aan meerdere remakes van Assassin's Creed spellen, aldus CEO Yves Guillemot. In een recent interview bevestigde hij dat de ontwikkelaar oude Assassin's Creed werelden opnieuw bezoekt en moderniseert. Hoewel het nog onduidelijk is welke specifieke titels opnieuw worden gemaakt, kunnen fans zich verheugen op rijke, vernieuwde game ervaringen. Assassin's Creed 4: Black Flag wordt genoemd als een mogelijke remake kandidaat. Naast remakes kijkt Ubisoft ook naar de toekomst met titels zoals Assassin’s Creed Hexe en Assassin’s Creed Shadows, die variatie en vernieuwing aan de franchise zullen toevoegen.

Welke Assassin's Creed games krijgen waarschijnlijk een remake?n

Ubisoft heeft nog geen specifieke titels bevestigd, maar Assassin's Creed 4: Black Flag is genoemd als een mogelijke kandidaat.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de franchise: de eerste Assassin's Creed game werd gelanceerd in 2007 en werd gevolgd door het populaire Ezio trilogie. In 2016 werd de Ezio Collection uitgebracht, die remasters bevat van Assassin’s Creed 2, Brotherhood, en Revelations.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen