Quantcast
Vampire Survivors komt in augustus zonder advertenties naar Apple Arcade
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Vampire Survivors komt in augustus zonder advertenties naar Apple Arcade

Jul 09, 2024 4:48 PM

Op 1 augustus 2024 voegt Apple Arcade Vampire Survivors toe aan zijn verzameling zonder advertenties. Deze versie, Vampire Survivors+, omvat alle premium uitbreidingen zonder extra kosten. Vampire Survivors is een gothic rogue-lite game waar spelers duizenden nachtwesens moeten verslaan en moeten overleven tot het ochtendgloren. Apple Arcade leden krijgen toegang tot deze uitgebreide content voor slechts $6,99 per maand. Vampire Survivors is uitgegroeid van een bescheiden indie game tot een onverwachte hit, met nu meer dan 50 speelbare karakters en 80 wapens. Naast Vampire Survivors wordt Temple Run: Legends ook op 1 augustus toegevoegd en Castle Crumble komt op 29 augustus.

Wat is Vampire Survivors en waarom is het populair?n

Vampire Survivors is een gothic horror game met rogue-lite elementen. Het draait om het verslaan van hordes nachtelijke wezens en overleven tot de ochtend. De game verwierf populariteit vanwege de eenvoudige maar diepgaande gameplay, het brede scala aan speelmogelijkheden, en de voortdurende toevoeging van nieuwe content door ontwikkelaar Poncle. Dit heeft geleid tot een groot aantal enthousiaste spelers en positieve recensies.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen