Quantcast
dungeons & dragons-postzegels nu verkrijgbaar bij royal mail
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

dungeons & dragons-postzegels nu verkrijgbaar bij royal mail

Jul 11, 2024 11:35 AM

In samenwerking met de Britse postdienst Royal Mail viert Dungeons & Dragons zijn 50-jarig jubileum met een speciale lijn van D&D-postzegels. Vanaf 11 juli 2024 zijn er 14 verschillende postzegels te bestellen, waaronder iconische monsters zoals de Red Dragon en Mind Flayer, geïllustreerd door Wayne Reynolds. Naast de postzegels zijn er ook posters en verzamelobjecten beschikbaar. Bovendien markeert dit jubileum een belangrijke overgang naar de One D&D-regels, die de huidige 5th Edition-regels vervangen. Dit nieuwe regelsysteem gaat officieel van start op 17 september 2024 met de release van het Player's Handbook.

Waarom zijn deze Dungeons & Dragons-postzegels speciaal?

Deze postzegels zijn speciaal omdat ze unieke illustraties bevatten van iconische monsters uit het Dungeons & Dragons-universum, gemaakt door de beroemde kunstenaar Wayne Reynolds. Ze zijn uitgebracht ter viering van het 50-jarig jubileum van het populaire rollenspel en bieden fans een manier om een stukje van deze rijke geschiedenis te bezitten.

Dungeons & Dragons, dat in 1974 werd gelanceerd, is een van de meest invloedrijke tabletop-rollenspellen ter wereld. Het spel heeft talloze andere media geïnspireerd, waaronder boeken, films en videospellen. Met de introductie van de One D&D-regels is het spel weer in een nieuwe evolutiefase beland, wat laat zien hoe het zich blijft aanpassen en evolueren om nieuwe generaties gamers aan te trekken.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen