Quantcast
Elden Ring Fans Geobsedeerd door Schilden van Shadow of the Erdtree
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Elden Ring Fans Geobsedeerd door Schilden van Shadow of the Erdtree

Jul 03, 2024 6:34 PM

De nieuwe Elden Ring DLC, Shadow of the Erdtree, is geliefd bij de community vanwege de introductie van thrusting shields, die worden gezien als een van de sterkste wapens in het spel. Deze DLC biedt spelers de mogelijkheid om zowel aan te vallen als te verdedigen met thrusting shields, zoals de Dueling Shield en de Carian Thrusting Shield. Deze wapens zijn extreem veelzijdig dankzij hun mogelijkheid om te worden betoverd met verschillende affiniteiten en schadetypes. Dit heeft geleid tot populaire threads op de Elden Ring subreddit, waar spelers hun ervaringen delen en de kracht van deze wapens prijzen. Ondanks sommige beweringen dat de thrusting shields te sterk of gebugged zijn, blijft de meerderheid van de community ze als een waardevolle toevoeging zien. Bovendien zijn er ook andere nieuwe wapens zoals parfumflessen, hand-to-hand arts, en werpbladen toegevoegd in deze uitgebreide DLC.

Wat zijn thrusting shields en hoe werken ze in de nieuwe Elden Ring DLC?

Thrusting shields zijn een nieuw wapentype geïntroduceerd in de Elden Ring DLC, Shadow of the Erdtree. Ze bieden de mogelijkheid om zowel te verdedigen als aan te vallen, met speciale aanvallen zoals lunging stabs die grote schade aanrichten terwijl je tegen aanvalsschade beschermd bent. Er zijn slechts twee van deze schilden in het spel: de Dueling Shield en de Carian Thrusting Shield. Door ze te combineren met bepaalde talismannen of flacons kun je hun kracht nog verder vergroten.

Elden Ring is een actie-rollenspel ontwikkeld door FromSoftware en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment. Het spel staat bekend om zijn diepe lore en uitdagende gameplay. Shadow of the Erdtree is een van de meest verwachte uitbreidingen en biedt nieuwe uitdagingen, wapens en gebieden aan voor de spelers om te verkennen.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Rolling R!ck Rolling R!ck commented on: 2024-07-03 19:12:02
Man, thrusting shields in Shadow of the Erdtree are a game-changer Whether they're OP or just perfectly designed, they definitely bring a fresh, fun dynamic to Elden Ring's combat.
Stimpy Stimpy commented on: 2024-07-03 19:06:04
Loving the new thrusting shields in Shadow of the Erdtree – they really shake up the meta in a fun way. Whether they're overpowered or just right, they definitely bring a fresh twist to Elden Ring's combat
Sephiroth Sephiroth commented on: 2024-07-03 18:54:02
Man, FromSoftware's really nailed it with those thrusting shields in the new DLC. They spice up the gameplay without feeling too out of place, even if they might be a tad strong for some tastes.
Bekijk meer artikelen