Quantcast
FromSoftwares Oplossing: Schakel Muisprogrammas Uit om Erdtree FPS te Verbeteren
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

FromSoftwares Oplossing: Schakel Muisprogrammas Uit om Erdtree FPS te Verbeteren

Jun 28, 2024 1:06 PM

FromSoftware heeft spelers gewaarschuwd dat prestatieproblemen in Elden Ring’s Shadow of the Erdtree DLC mogelijk worden veroorzaakt door computermuissoftware die op de achtergrond draait. Shadow of the Erdtree, uitgebracht op 21 juni, kreeg lovende recensies, maar veel spelers klaagden over aanzienlijke prestatieproblemen op zowel console als PC. Dit leidde tot een reviewbombing die de DLC een 'gemengde' beoordeling op Steam opleverde. Volgens een recente tweet van FromSoftware kunnen deze problemen gedeeltelijk worden verholpen door eventuele software voor muisbediening te sluiten voordat je het spel start.

Hoe kan ik de prestatieproblemen in Elden Ring: Shadow of the Erdtree oplossen?

Sluit alle derde partij computermuissoftware die op de achtergrond draait voordat je het spel start. Controleer ook of er per ongeluk ray-tracing instellingen zijn ingeschakeld.

Elden Ring is een action-RPG ontwikkeld door FromSoftware en uitgegeven door Bandai Namco. De game speelt zich af in een uitgebreide open wereld vol mythische wezens en uitdagende gevechten. Shadow of the Erdtree is de nieuwste uitbreiding van Elden Ring en breidt het verhaal en de speelwereld verder uit, wat bijdraagt aan de enorme populariteit van het spel.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen